RCN het Grote Bos

Voor RCN Vakantiepark het Grote Bos, gelegen op de prachtige Utrechtse Heuvelrug, was de keuze voor buitenverlichting een cruciale stap om de natuurlijke omgeving te complementeren. Het park straalt een rustieke, stoere en outdoor sfeer uit, en daarom koos het voor een krachtige combinatie van onze BOSCO padverlichting, BASSO uplight en ALTO lantaarnpaal.

Deze verlichtingsarmaturen zijn allemaal ontworpen in dezelfde stijl, waardoor ze een gezellige eenheid creëren in het park. De BOSCO padverlichting zorgt voor een heldere en veilige route door het park, terwijl de BASSO uplight de elementen op het park accentueert en de ALTO lantaarnpaal, in dit geval een special met dubbele arm, een warme en gastvrije sfeer creëert. Daarnaast heeft Timberlab ook een cameramast geleverd in dezelfde stijl en houtsoort als de geplaatste verlichtingsarmaturen.

Met deze combinatie van verlichtingselementen wordt niet alleen de functionaliteit gegarandeerd, maar wordt ook de algehele beleving van het vakantiepark versterkt. Bezoekers kunnen genieten van een sfeervolle en veilige omgeving, middenin de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Opdrachtgever:
RCN Vakantieparken

Catalogus aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

Houten straatverlichting - STRATO Timberlab

10% korting op alle STRATO lantaarnpalen

Profiteer van 10% korting en extra's bij een bestelling van minimaal 10 stuks STRATO lantaarnpalen. Bestel voor 19 juli 2024 voor levering in september.