Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Voor Natuurbegraven Nederland mochten we verlichtingsarmaturen leveren, bestemd voor de natuurbegraafplaatsen Landgoed Mookerheide en Heidepol. Deze unieke locaties vragen om speciale verlichtingsoplossingen die opgaan in de natuurlijke omgeving. Op Landgoed Mookerheide is dit gerealiseerd door gebruik te maken van onze vertrouwde Timberlab producten, zoals de STRATO, STELLE en PERI.

Bijzonder aan dit project is dat enkele PERI-armaturen maatwerk zijn door ze uit te voeren in 15x15cm met hierin 2 led-modules. Alle armaturen zijn gemaakt van robuust eikenhout, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer die perfect aansluit bij de omgeving.

Met deze verlichtingsoplossingen wordt niet alleen functionele verlichting geboden, maar ook bijgedragen aan de rust en sereniteit van deze bijzondere plekken, waar respect voor natuur en herinnering samenkomen.

Opdrachtgever:
Natuurbegraven Nederland

Catalogus aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

Houten straatverlichting - STRATO Timberlab

10% korting op alle STRATO lantaarnpalen

Profiteer van 10% korting en extra's bij een bestelling van minimaal 10 stuks STRATO lantaarnpalen. Bestel voor 19 juli 2024 voor levering in september.