X
  • Geen producten in de lijst

Minicamping ’t Boomgaardje

Gelegen tussen hoogstambomen en uitgestrekte weilanden biedt Camping ’t Boomgaardje een idyllische omgeving voor natuurliefhebbers. Met nationale erkenning als winnaar van de ‘Camperplaats van het Jaar’, straalt deze kleine camping rust en authenticiteit uit. In samenwerking met Timberlab is de verlichting op de camping geselecteerd en toegepast.

De camping heeft gekozen voor subtiele en sfeervolle verlichting om de charme van de camping te behouden. Door het gebruik van diffuus licht in de lantaarnpalen wordt niet alleen een warme ambiance gecreëerd, maar het zorgt ook voor de nodige rust die een natuurcamping als deze hoort uit te stralen. Langs de paden van de camping zijn Timberlab’s STELLE lantaarnpalen en EYE padverlichtingarmaturen geïnstalleerd. Bovendien heeft Timberlab bijzondere GRUPO paalkasten geleverd die speciaal zijn ontworpen voor vleermuizen, een veilige haven voor deze kwetsbare diersoort.

Opdrachtgever:
Minicamping ’t Boomgaardje
Joop Mocking –
Eigenaar
“Ik ben erg enthousiast over de verlichting van Timberlab. Ook in combinatie met onze vleermuizenkast, dat is altijd een wens van mij geweest. Aan de kasten hebben we onze camera’s opgehangen: een multifunctionele paal met mijn hobby erin verwerkt, wat wil je nog meer!”