Luxe privéwoning

Deze prachtige woning, gebouwd onder architectuur en volledig energie-neutraal, straalt luxe en duurzaamheid uit in elk detail. Met maximale isolatie, driedubbel glas en een indrukwekkend aantal van 100 zonnepanelen, is het een toonbeeld van modern eco-bewust wonen, met oog voor mens en natuur.

Om de stijlvolle uitstraling van de woning te completeren, kozen de eigenaren voor Timberlab als leverancier van verlichting. Zowel binnen als buiten is er gekozen voor duurzame materialen, waaronder Accoya-hout. De verlichting is ontworpen met duurzame materialen en afgestemd op de unieke sfeer van de woning. Accoya-hout speelt hierbij een prominente rol, waarbij elk verlichtingsarmatuur is vervaardigd met dit duurzame materiaal.

Accoya-hout, bekend om zijn buitengewone prestaties en duurzaamheid, is de norm geworden in de houtindustrie. Het wordt op een duurzame manier geproduceerd, met minimale CO2-uitstoot, en draagt actief bij aan een circulaire en op biobased principes gebaseerde economie.

Eigenaar woning –
“Een fijne samenwerking met Timberlab. Alle ontwerpen passen bij elkaar: zelfs de laadpalen zijn in samenwerking ontworpen in dezelfde stijl. Ons binnenzwembad is afgewerkt in accoya en onze architect zocht buitenverlichting in deze, relatief onbekende, houtsoort. Die vond hij, én stijlvol, bij Timberlab. Dat zij accoya leveren is dan ook best bijzonder. Timberlab doet meer dan alleen maar standaard-producten leveren: we zijn dan ook blij met het eindresultaat!”

Catalogus aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

Houten straatverlichting - STRATO Timberlab

10% korting op alle STRATO lantaarnpalen

Profiteer van 10% korting en extra's bij een bestelling van minimaal 10 stuks STRATO lantaarnpalen. Bestel voor 19 juli 2024 voor levering in september.