X
  • Geen producten in de lijst

Hotel de Sterrenberg

Hotel de Sterrenberg in Otterlo straalt natuurlijke schoonheid, moderniteit en warmte uit. Als kernwaarden in het totale concept van het hotel zijn duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen van groot belang. Vooral het gebruik van hout, zowel binnen als buiten, speelt een prominente rol en vormt een absolute blikvanger.

Het hotel is ideaal gelegen aan de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is voor natuurliefhebbers en kunstliefhebbers. Gasten kunnen genieten van de natuurlijke omgeving of ontspannen in de aanwezige wellnessfaciliteiten.

Op de parkeerplaats van het hotel is gekozen voor de STRATO-verlichting van Timberlab, gemaakt van duurzaam larikshout en met een hoogte van 3,5 meter. Om een gelijkmatige lichtverdeling te garanderen, is de standaard STRATO afgewisseld met een nieuwe variant met een dubbele lichtkop. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuw producttype genaamd STELLE, dat nu deel uitmaakt van het assortiment van Timberlab.

Langs de voetpaden in het parkachtige terrein rondom het hotel zijn EYE-armaturen geplaatst. In totaal zijn er 46 armaturen geïnstalleerd op de parkeerplaats en langs de voetpaden, waardoor Hotel de Sterrenberg niet alleen functioneel wordt verlicht, maar ook een warme en uitnodigende sfeer krijgt die perfect past bij de natuurlijke en moderne uitstraling van het hotel.

Opdrachtgever:
Hotel de Sterrenberg
Installateur:
ROBRI
Fotograaf:
Daniëlle Blokland
Bertus van den Brink –
Commercieel Technisch Adviseur ROBRI
“Voor de nieuw aan te leggen parkeerplaats en parktuin rondom het hotel mocht ROBRI alle buitenverlichting uitvoeren. Speciaal voor dit project heeft Timberlab een lantaarn met aan twee zijden een armatuur bedacht, echt top! Iedereen is blij met het eindresultaat.”