Openbare verlichting met duurzame houten producten

De openbare ruimte dient toegankelijk en veilig te zijn. Daarbij is het uitgangspunt dat de buitenruimte zo min mogelijk wordt verstoord. De openbare verlichting van Timberlab is zowel in functionaliteit als vormgeving uniek. De natuurlijke, houten, producten bieden een esthetische meerwaarde wat zorgt voor een verrijking van de omgeving.

Openbare verlichting - STRATO Timberlab

De openbare verlichting van Timberlab

De producten kunnen naar wens samengesteld worden. Zo kunnen we voorzien in een slimme aansturing van het lichtarmatuur, die bijvoorbeeld feller gaat branden wanneer je langsloopt. Daarnaast kunnen we de masten voorzien van aansluitluik met zekeringskast. Andere wensen nemen wij graag met je door.

Door het aanbieden van verschillende soorten lichtkleuren en optieken kunnen wij voor bijna iedere situatie het gewenste lichtbeeld creëren. We houden daarbij rekening met de omgeving, functie, sfeer en uitstraling. Door het opstellen van een lichtplan kunnen wij dit goed in beeld brengen.


Gaat de wens uit naar een robuuste, authentieke houten lantaarnpaal? Dan is de ALTO een bijzonder goede optie. Deze duurzame houten lantaarnpaal komt op iedere plek mooi tot zijn recht; een parkeerplaats middenin de bossen, een natuurcamping of een dierentuin. Zo hebben we voor vele opdrachtgevers al een passende lichtoplossing gevonden waarbij de houten buitenverlichting één is met de natuur of onderdeel is van de openbare ruimte.

Een openbare ruimte waar jij je thuis voelt.

Meer dan alleen de openbare verlichting? Maak de inrichting compleet met onze overige oplossingen:

Houten straatverlichting - STRATO Timberlab

Het antwoord op uw duurzaamheidsvraag

Ervaring, in combinatie met vakmanschap en innovatieve techniek, geeft antwoord op een MVO vraagstuk waar veel organisaties en bedrijven een antwoord op zoeken.

Onze waarmakers dragen bij én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor!

Zo bouwen wij mee aan een veranderend landschap waar natuur en technologie verantwoord samen gaan. Van houten buitenverlichting tot solar- oplossingen, van bedrijventerrein tot natuurgebied, en in binnen en buitenland.

Met minder impact meer impact!

Catalogus aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief