X
  • Geen producten in de lijst

Ons lab

Timberlab STORY

Natuurlijk, de oplossing!
Bij Timberlab geloven wij dat we kunnen bijdragen aan een mooiere, duurzame wereld. Wij bedenken, ontwikkelen en creëren oplossingen die de impact op de natuur verlagen, waardoor mens en leefomgeving in synergie met elkaar kunnen leven. Nieuwe technologieën laten
verweven met natuurlijke materialen, daar zit voor ons de uitdaging. We streven ernaar dat onze oplossingen naadloos opgaan in de natuurlijke omgeving, dit vergt innovativiteit, design en een oplossingsgerichte mentaliteit. Ons doel? Met minder impact meer impact!

Waarmakers van duurzaamheid
Dat zijn wij! We zijn niet alleen bedenkers maar ook doeners. Onze ervaring, in combinatie met vakmanschap en innovatieve technologie, biedt antwoorden op de MVO-vraagstukken waar veel organisaties naar zoeken. Onze waarmakers dragen bij én weerspiegelen deze
duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Met al onze (verlichtings)oplossingen streven wij naar mooi verduurzamen. 

Samen bouwen
We zijn nieuwsgierig en oplossingsgericht. Samen met ons team en onze relaties ontdekken, proberen en creëren we. Dit doen we samen met partners die onze visie omarmen. Zo bouwen wij mee aan een veranderend landschap waar natuur en technologie verantwoord samengaan. Van houten buitenverlichting tot solar-oplossingen, van bedrijventerreinen tot natuurgebieden, in binnen- en buitenland.

Timberlab TEAM

Bij Timberlab zijn onze medewerkers meer dan alleen collega’s; ze zijn de essentie van onze missie en visie. We streven ernaar niet alleen onze natuurlijke omgeving te beschermen, maar ook onze werkomgeving, waarin diversiteit, inclusie en samenwerking centraal staan. 

Missie & visie

Houten padverlichting op zonne-energie - BOSCO-solar Timberlab

Missie

Bij Timberlab gaan we vol enthousiasme de uitdaging aan om een betere, duurzame wereld te creëren. We zijn gepassioneerd in het ontwikkelen van vernieuwende verlichtingsoplossingen die niet alleen de natuurlijke omgeving respecteren, maar er ook mee samensmelten. Onze missie is om oplossingen te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch en milieuvriendelijk. Met ons streven naar een harmonieus samenspel tussen technologie en natuur willen we de wereld om ons heen veranderen, één lamp tegelijk!

Visie

Bij Timberlab dromen we van een wereld waar duurzaamheid de norm is en waar onze houten verlichting de standaard vormt voor verantwoord design. We zijn vastbesloten om voorop te lopen in het bieden van innovatieve oplossingen die de balans tussen mens en natuur versterken. Onze visie is om een cultuur van milieubewustzijn te stimuleren, waarin we samen met onze partners en klanten een positieve impact hebben op onze planeet. Door onze grenzeloze nieuwsgierigheid en vastberadenheid om te innoveren, streven we ernaar om een blijvende erfenis van duurzaamheid achter te laten voor toekomstige generaties.

Houten padverlichting - EYE Timberlab

Hout

Tekst

Licht en techniek - Timberlab

Licht & techniek

Tekst

Productie

TEkst

Duurzaamheid

Tekst