X
  • Geen producten in de lijst

Houten parkeerverlichting voor uw terrein

Ons assortiment houten parkeerverlichting creëert de gewenste sfeer voor iedere omgeving. Deze houten parkeerverlichting is zowel in functionaliteit als in vormgeving uniek. Zo zijn de houten lantaarnpalen toe te passen op parkeerplaatsen en langs fiets- en wandelpaden. De verlichting is ontworpen met oog op de natuur en esthetiek. De producten worden op vakkundige manier geproduceerd met behulp van innovatieve machines. Met als resultaat een mooie en rustieke uitstraling.
Houten straatverlichting - STRATO Timberlab

Houten parkeerverlichting van Timberlab

Nieuwe technologieën laten verweven met natuurlijke materialen, daar zit voor ons de uitdaging. We streven ernaar dat onze oplossingen opgaan in de omgeving. Op zoek naar de balans tussen een veilige en comfortabele omgeving zonder de omgeving te belasten. Iemand moet veilig van A naar B kunnen lopen. Met deze buitenverlichting voelt men zich veilig én geef je jouw project net dat beetje extra. Gaat de wens uit naar een robuuste, authentieke houten lantaarnpaal? Dan is de ALTO een bijzonder goede optie. Deze duurzame houten lantaarnpaal komt op iedere plek mooi tot zijn recht; een parkeerplaats middenin de bossen, een natuurcamping of een dierentuin. Zo hebben we voor vele opdrachtgevers al een passende lichtoplossing gevonden waarbij de houten buitenverlichting één is met de natuur of onderdeel is van de openbare ruimte.

Een compleet parkeerterrein met een gastvrije uitstraling

Meer dan alleen de terreinverlichting? Maak de inrichting compleet met onze overige oplossingen:

Alle producten samen zorgen voor een prachtige en natuurlijke uitstraling.

Houten parkeerverlichting en laadpunt - STRATO en FUTURO Wallbox Timberlab

Het antwoord op uw duurzaamheidsvraag

Ervaring, in combinatie met vakmanschap en innovatieve techniek, geeft antwoord op een MVO vraagstuk waar veel organisaties en bedrijven een antwoord op zoeken.

Onze waarmakers dragen bij én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor!

Zo bouwen wij mee aan een veranderend landschap waar natuur en technologie verantwoord samen gaan. Van houten buitenverlichting tot solar- oplossingen, van bedrijventerrein tot natuurgebied, en in binnen en buitenland.

Met minder impact meer impact!