X
  • Geen producten in de lijst

Duurzame buitenverlichting van hout

Houten buitenverlichting voegt een charmante en natuurlijk touch toe aan iedere buitenruimte. De duurzame buitenverlichting van Timberlab bieden diverse ontwerpen die moeiteloos passen bij allerlei buitenomgevingen, van parkeerplaatsen tot terrassen, en van vakantieparken tot bedrijventerreinen. Ontdek onze collectie buitenverlichting van hout die functionaliteit combineert met tijdloos design.

Openbare verlichting - STRATO Timberlab

Lantaarnpaal als buitenverlichting 

Lantaarnpalen als buitenverlichting bieden een efficiënte manier om een grotere openbare ruimte te verlichting. Ons aanbod lantaarnpalen voor buiten combineren ambachtelijk vakmanschap met design en functionaliteit, waardoor buitenruimtes een verfijnde uitstraling krijgen. Ontdek de diverse stijlen en houtsoort beschikbaar zijn voor lantaarnpaal verlichting.

Waarom kiezen voor buitenverlichting van hout?

Houten buitenverlichting biedt niet alleen een prachtig eindresultaat, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en het in stand houden van de natuurlijk omgeving. Bij Timberlab streven we naar duurzaamheid in ieder aspect van onze producten. Onze buitenverlichting en lantaarnpalen zijn ontworpen om lang mee te gaan, met een focus op energie-efficiëntie en een minimale ecologische impact. Zo dragen we bij aan een groener toekomst zonder in te leveren op kwaliteit.
Houten straatverlichting - STRATO Timberlab

Het antwoord op uw duurzaamheidsvraag

Ervaring, in combinatie met vakmanschap en innovatieve techniek, geeft antwoord op een MVO vraagstuk waar veel organisaties en bedrijven een antwoord op zoeken.

Onze waarmakers dragen bij én weerspiegelen deze duurzaamheidsvisie. Ze zijn, en brengen het onderscheid! Mooi verduurzamen, daar gaan wij voor!

Zo bouwen wij mee aan een veranderend landschap waar natuur en technologie verantwoord samen gaan. Van houten buitenverlichting tot solar- oplossingen, van bedrijventerrein tot natuurgebied, en in binnen en buitenland.

Met minder impact meer impact!