Wandarmaturen

Onze wandarmaturen zijn een gewaardeerde toevoeging aan ons assortiment houten buitenlampen. Zo kan er een combinatie van armaturen uitgezocht worden in dezelfde stijl en houtsoort en kan er dus een echte eenheid in de buitenomgeving gecreëerd worden. Deze wandlampen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en worden veel toegepast op veranda’s en bij entrees van woningen, kantoren en openbare gebouwen.

BRONCO

BRONCO

WALLY

WALLY

Personaliseerbaar en uniek

Wanneer een wandlamp naast de entree van een woning of armatuur wordt opgehangen biedt Timberlab de mogelijkheid tot de gravering van huisnummers, namen of bedrijfsnamen. Hiermee krijgt de lamp een dubbele functie, maar wordt er ook een unieke en persoonlijke uitstraling gecreëerd.

 

Naast de mogelijkheid tot personalisatie biedt Timberlab ook verschillende maatwerk opties. Van afwijkende maatvoering tot een geheel gepersonaliseerd ontwerp, Timberlab denkt graag mee voor een oplossing op maat.

 

Houtsoorten voor wandarmaturen

Wandlamp BRONCO wordt geleverd in kastanjehout. Deze houtsoort is zeer duurzaam en gaat dus lang mee. De WALLY is echter verkrijgbaar in meerder houtsoorten, waaronder douglas, eiken, kastanje of Accoya. Elke houtsoort heeft een andere duurzaamheidsklasse, unieke eigenschappen en een specifieke uitstraling.

Catalogus aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan