X
  • Geen producten in de lijst

Wandarmaturen

Onze wandarmaturen zijn een gewaardeerde toevoeging aan ons assortiment houten buitenlampen. Combineer armaturen in dezelfde stijl en houtsoort om een echte eenheid in uw buitenomgeving te creëren. Deze wandlampen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De armaturen worden veel toegepast op veranda’s en bij entrees van woningen, kantoren en openbare gebouwen.

BRONCO

BRONCO

WALLY

WALLY

Personaliseerbaar en uniek

Hang een houten wandarmatuur naast de entree van een woning of kantoor en laat huisnummers, namen of bedrijfsnamen graveren door Timberlab. Dit geeft de lamp een dubbele functie en een unieke, persoonlijke uitstraling.

Timberlab biedt ook verschillende maatwerkopties. Van afwijkende maatvoering tot een volledig gepersonaliseerd ontwerp, Timberlab denkt graag mee voor een oplossing op maat.

Houtsoorten voor wandarmaturen

Wandlamp BRONCO bestaat uit kastanjehout. Deze houtsoort is zeer duurzaam en gaat lang mee. De WALLY is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten, zoals douglas, eiken, kastanje en Accoya. Elke houtsoort biedt een andere duurzaamheidsklasse, unieke eigenschappen en specifieke uitstraling.