Uplights

Onze houten uplights verlichten objecten, gebouwen, bomen en struiken. Met hun eigentijdse en natuurlijke uitstraling vallen de grondspots overdag nauwelijks op, maar in het donker komen ze volledig tot hun recht.

Het aanlichten van objecten zoals kunstwerken, rotsen of bosschages creëert een optimale beleving. Plaats de aanlichtarmaturen opvallend als onderdeel van het tuin- of parkdesign, of verberg ze zodat de focus volledig op het verlichte object ligt.

BASSO

BASSO

SOTTO

SOTTO

Diversiteit in lichtkleuren voor uplights

Net als bij onze andere houten buitenverlichting zijn de Timberlab uplights verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. Er is keuze uit 2.700K (standaard), 3.000K of 4.000K. En uiteraard zijn ook deze buitenlampen zeer eenvoudig te plaatsen.

Maatwerk opties voor houten uplights

Naast standaard opties biedt Timberlab ook maatwerk opties voor uplights. Denk hierbij aan aanpassingen in lichttechniek of andere materialen. Zo is de SOTTO speciaal ontwikkeld voor een klant die op zoek was naar een strakker alternatief voor de BASSO. Een oplossing nodig die nog niet door Timberlab ontwikkeld is? Neem contact op en daag ons uit!

Duurzame houtsoorten voor uplights

Onze uplights worden volledig gemaakt van kastanje- of eikenhout, afhankelijk van het gekozen armatuur. Beide houtsoorten hebben een duurzaamheidsklasse I – II, en gaan dus 15 tot 25 jaar mee. Vanwege de fijne vezels zijn beide houtsoorten goed bestand tegen vocht, kunnen de armaturen ingegraven worden en gaan ze lang mee.

Catalogus aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

Houten straatverlichting - STRATO Timberlab

10% korting op alle STRATO lantaarnpalen

Profiteer van 10% korting en extra's bij een bestelling van minimaal 10 stuks STRATO lantaarnpalen. Bestel voor 19 juli 2024 voor levering in september.