Reflectorpalen

Reflectorpalen zijn onmisbaar voor de bebakening van wegen, wandel- en fietspaden, en dragen bij aan verkeersveiligheid. Onze houten reflectorpalen geven niet alleen het wegverloop aan maar dienen ook als randmarkering. De houten reflectorpalen worden veel gebruikt op parkeerplaatsen, in natuur- en recreatiegebieden en als anti-parkeerpalen.

BLOCCO

BLOCCO

INVIA

INVIA

Robuust en functioneel ontwerp

Gemaakt van duurzaam kastanje, eiken of Accoya hout, zijn onze reflectorplanen voorzien van reflecterende strepen in half wit en half rood. Hiermee kunnen eenvoudig rij- of looprichtingen aangegeven worden. De diamantkoppalen worden volledig gemonteerd geleverd en kunnen met een vlakke of schuine kop vormgegeven worden.

 

Flexibele opties voor houten diamantkoppalen

Naast standaardmaten denken we graag mee voor maatwerkoplossingen. Van enkele reflectorbanden tot combinaties met lichtpunten, alternatieve kleuren reflectorbranden, route- of naamborden; we realiseren maatwerk op verzoek.

Catalogus aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

Houten straatverlichting - STRATO Timberlab

10% korting op alle STRATO lantaarnpalen

Profiteer van 10% korting en extra's bij een bestelling van minimaal 10 stuks STRATO lantaarnpalen. Bestel voor 19 juli 2024 voor levering in september.