Oplaadpalen

Laadpalen voor auto’s zijn vaak niet mooi, daar bracht Timberlab verandering in. Een houten laadpaal die juist sfeer toevoegt aan opritten, parkeerplaatsen en bedrijventerreinen. Naast ons aanbod in laadpalen voor auto’s biedt Timberlab ook oplaadpalen voor elektrische fietsen of andere elektrische apparatuur.

FUTURO Homebox

FUTURO Homebox

FUTURO Wallbox

FUTURO Wallbox

SPINA

SPINA

CARICO

CARICO

Maatwerk en aanpassingsmogelijkheden

Alle houten oplaadpalen zijn aan te passen naar wens, qua maatvoering, houtsoorten en andere materialen. Op aanvraag zijn verdere aanpassingen en combinaties mogelijk, zoals integratie met een waterpunt of verlichting. We denken graag me met een unieke oplossing die voldoet aan de wensen van onze klanten.

Duurzame houtsoorten voor oplaadpalen

Voor de verschillende modellen oplaadpalen zijn diverse houtsoorten beschikbaar. Kies bijvoorbeeld uit eiken, kastanje, douglas en Accoya. Iedere houtsoort heeft zijn eigen duurzaamheidsklasse met een levensduur van variërend 10 tot 25 jaar. Na verloop van tijd vergrijst het hout, waardoor de oplaadpalen naadloos opgaan in de omgeving en zorgen voor een stijlvolle en authentieke uitstraling.

Catalogus aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

Houten straatverlichting - STRATO Timberlab

10% korting op alle STRATO lantaarnpalen

Profiteer van 10% korting en extra's bij een bestelling van minimaal 10 stuks STRATO lantaarnpalen. Bestel voor 19 juli 2024 voor levering in september.