X
  • Geen producten in de lijst

Houten padverlichting

Onze houten padverlichting, geschikt voor tuinen, parken, opritten, en langs fiets-of wandelpaden, biedt de gewenste ambiance voor iedere buitenomgeving. Door de brede variatie in designs is er voor ieder project een geschikt armatuur beschikbaar in ons assortiment.

BOSCO

BOSCO

BOSCO-solar

BOSCO-solar

CERANO

CERANO

CUBO

CUBO

EYE

EYE

EYE-solar

EYE-solar

FARO

FARO

GUARDA

GUARDA

PALLINA

PALLINA

PERI

PERI

PIATTO

PIATTO

PIATTO-solar

PIATTO-solar

PUNTO

PUNTO

RONDO

RONDO

TORRE

TORRE

TORRE-solar

TORRE-solar

TRONCO

TRONCO

Veelzijdige opties voor houten padverlichting

Of het nu gaat om woonhuizen, vakantieparken, bedrijventerreinen of wandelpaden, onze ruime keuze aan houten padverlichting biedt voor iedere omgeving een passende oplossing. Van natuurlijke uitstralingen tot strakke ontwerpen, wij bieden oplossingen voor iedere vraag.

Lichtkleuren voor houten padverlichting

Net als bij onze overige houten buitenverlichting is het ook voor de padverlichting mogelijk om de producten te laten leveren in verschillende lichtkleuren. Er is keuze uit 2.200K, 2.700K (standaard), 4.000K en amber (vleermuisvriendelijk). Daarnaast zijn onze producten zeer energiezuinig en gaat de ledmodule meer dan 100.000 uur mee.

MAATWERK VOOR PADVERLICHTING

Naast standaard maten denken we bij Timberlab graag mee voor oplossingen op maat. Onze houten padverlichting kan worden aangepast op gebieden zoals lichttechniek, houtsoorten en andere materialen. Ook kan de padverlichting bijvoorbeeld geïntegreerd worden met een hek of kan er een wandcontactdoos worden toegevoegd. Een oplossing nodig die wij nog niet hebben gemaakt? Daag ons uit!

Duurzame houtsoorten voor padverlichting

Onze padverlichting is verkrijgbaar in diverse houtsoorten, zoals eiken, Accoya, kastanje en cumaru, elk met hun eigen eigenschappen en levensduur. Al het gebruikte hout is van top kwaliteit en krijgt na verloop van tijd een prachtige en authentieke uitstraling door de natuurlijke vergrijzing.

Vooral kastanjehout is een populaire keuze voor padverlichting. Deze robuuste, snelgroeiende houtsoort biedt een natuurlijk duurzame oplossing voor padverlichting. Kastanje valt in duurzaamheidsklasse I – II en kant wel 15 tot 25 jaar meegaan. Door zijn fijne vezels en vochtbestendigheid is kastanjehout een uitstekende keuze voor buitenverlichting.