X
  • Geen producten in de lijst

Oplaadpalen

Houten oplaadpalen voor auto’s zijn vaak niet mooi, daar bracht Timberlab verandering in. Een houten laadpaal die juist sfeer toevoegt aan opritten, parkeerplaatsen en bedrijventerreinen. Naast ons aanbod in laadpalen voor auto’s biedt Timberlab ook oplaadpalen voor elektrische fietsen of andere elektrische apparatuur.

FUTURO Homebox

FUTURO Homebox

FUTURO Wallbox

FUTURO Wallbox

CARICO

CARICO

SPINA

SPINA

Maatwerk en aanpassingsmogelijkheden

Alle houten oplaadpalen zijn aan te passen naar wens, qua maatvoering, houtsoorten en andere materialen. Op aanvraag zijn verdere aanpassingen en combinaties mogelijk, zoals integratie met een waterpunt of verlichting. We denken graag me met een unieke oplossing die voldoet aan de wensen van onze klanten.

Duurzame houtsoorten voor oplaadpalen

Voor de verschillende modellen oplaadpalen zijn diverse houtsoorten beschikbaar. Kies bijvoorbeeld uit eiken, kastanje, douglas en Accoya. Iedere houtsoort heeft zijn eigen duurzaamheidsklasse met een levensduur van variërend 10 tot 25 jaar. Na verloop van tijd vergrijst het hout, waardoor de oplaadpalen naadloos opgaan in de omgeving en zorgen voor een stijlvolle en authentieke uitstraling.