X
  • Geen producten in de lijst

Houten lichtmasten

Onze houten lichtmasten vormen de ideale basis voor diverse lantaarn armaturen. De mogelijkheid om elk gewenst armatuur te bevestigen biedt de mogelijkheid tot een lichtmast die volledig aan alle wensen voldoet. Deze veelzijdige lichtmasten vinden hun toepassing op opritten, vakantieparken en parkeerplaatsen.

GIRO

GIRO

PILA

PILA

Op maat gemaakte houten lichtmasten

Naast onze standaard maatvoering denken we graag mee met de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om aangepasten maten of het toevoegen van wandcontactdozen, wij realiseren de oplossing die de klant zoekt. Mocht de gewenste oplossing nog niet gevonden zijn, neem dan zeker contact met ons op voor maatwerk en co-creatie.

Onze houtsoorten voor lichtmasten

Onze lichtmasten zijn beschikbaar in verschillende duurzame houtsoorten, zoals eiken en kastanje. Elke houtsoort heeft zijn eigen duurzaamheid, variërend van 10 tot 25 jaar. Na verloop van tijd vergrijst het hout, wat resulteert in een stijlvolle uitstraling die perfect integreert met de omgeving.

Contact met onze specialisten

Onze experts staan altijd klaar voor onze klanten. Neem contact op via ons contactformulier, telefoonnummer of emailadres. U bent ook van harte welkom in onze demotuin op de Veluwe waar al onze producten in het echt te bewonderen zijn. Bel voorafgaand aan uw bezoek, dan houden we rekening met uw komst!