X
  • Geen producten in de lijst

Houten lantaarnpalen

Ontdek onze collectie houten lantaarnpalen die perfect passen in iedere setting. Onze straatverlichting is zowel in functionaliteit als design uniek en geschikt voor diverse toepassingen, zowel in een stedelijke als natuurlijke omgevingen.

ALTO

ALTO

STELLE

STELLE

STRATO

STRATO

ANGELO

ANGELO

EDARO

EDARO

DARIO

DARIO

Onze houtsoorten voor lantaarnpalen

Onze lantaarnpalen zijn beschikbaar in verschillende duurzame houtsoorten, zoals douglas, eiken, Accoya en kastanje. Elke houtsoort heeft zijn eigen duurzaamheid en levensduur, variërend van 10 tot 50 jaar. Na verloop van tijd vergrijst het hout, wat resulteert in een natuurlijk uitstraling die perfect opgaat in de omgeving. Op zoek naar een extreem duurzame oplossing voor straatverlichting? Met duurzaamheidsklasse I is Accoya het meest duurzame hout ter wereld, dat bovengronds meer dan 50 jaar meegaat. Het hout is gegarandeerd van constante kwaliteit en voldoet aan alle vastgestelde normen.

Lichtkleur mogelijkheden

Onze houten straatverlichting biedt diverse lichtkleuren, waaronder 2.700K (standaard), 4.000K en amber (vleermuisvriendelijk). De amber ledmodule is ontworpen om verstoring van vleermuizen te minimaliseren, vooral in natuurlijke omgevingen. Daarnaast zijn onze ledmodules zeer energiezuinig (18 of 36 watt), voor een langere levensduur.

Op maat gemaakte houten lantaarnpalen

Bij Timberlab zijn oplossingen op maat mogelijk voor straatverlichting, zowel in maatvoering als in materiaalkeuze. Naast maatwerk staat Timberlab ook open voor co-creatie, daag ons uit! Denk hierbij ook aan specifieke lichttechnieken of het creëren van bijpassende, nieuwe oplossingen.